Can't select tthread I have already read?

Let us know how we can make this site better.
Post Reply
User avatar
azdave
Corvair of the Year
Corvair of the Year
Posts: 1615
Joined: Fri Dec 11, 2009 1:27 pm
Location: Phoenix, AZ

Can't select tthread I have already read?

Unread post by azdave » Wed Sep 15, 2010 7:28 pm

Maybe I'm dense, missed the topic elsewhere or don't have the correct preferences checked but if for instance I visit the "Site Feature and How to Use Them" section I am unable to select any thread that I have read before. It's like I'm stuck in a preference that only allows me to click on threads I have not read completely even though I see all of the threads.

In the attached screen shot I can see all topics that section but cannot get to the threads with the red arrow. What am I forgetting to do here?

I wanted to post a new reply to the Fan Belt Toss event thread but I can't view it or get to it since I read it a few days ago and there are no new posts since then.

Did I accidentally set a preference in my profile that says" Never, never let me see a thread ever again if I already saw it once and there is nothing new to see today?" ::-):


Thanks, Dave
Attachments
CorvairForum.com • View forum - Site Features and How to Use Them - Windows Internet Explorer 9152010 71023 PM.jpg
Dave W. located in Gilbert, AZ
66 Corsa 140 4-speed w/factory A/C
66 Corsa 140 4-speed w/factory A/C
66 Corsa 140 4-speed
65 Corsa 140 4-speed
66 Corsa 455 Toro V8
65 Monza 455 Toro V8
65 Monza 4DR 140 PG w/factory A/C
65 Monza 4DR EJ20T w/5-speed

User avatar
Scott Howey
Site Admin
Posts: 3650
Joined: Tue Nov 17, 2009 5:21 pm
Location: Hesperia, CA

Re: Can't select tthread I have already read?

Unread post by Scott Howey » Wed Sep 15, 2010 8:05 pm

I'm not sure why it's happening but it's only in the style you're using. Try using the default one. Absolution
Scott

User avatar
Scott Howey
Site Admin
Posts: 3650
Joined: Tue Nov 17, 2009 5:21 pm
Location: Hesperia, CA

Re: Can't select tthread I have already read?

Unread post by Scott Howey » Wed Sep 15, 2010 8:13 pm

I deleted it and moved you to the default one. I have not been keeping those other styles up to date.

I will try and fix subsilver if you are set on using that one. Let me know.
Scott

User avatar
azdave
Corvair of the Year
Corvair of the Year
Posts: 1615
Joined: Fri Dec 11, 2009 1:27 pm
Location: Phoenix, AZ

Re: Can't select tthread I have already read?

Unread post by azdave » Thu Sep 16, 2010 6:16 am

Thanks. I never thought a "style" selection would cause that type of error. I'll try this one for awhile. Are you saying you are only keeping this style up to date?

EDIT: Actually, I think I'll try prosilver for a few days. That seems very readable and in a similar layout.
Dave W. located in Gilbert, AZ
66 Corsa 140 4-speed w/factory A/C
66 Corsa 140 4-speed w/factory A/C
66 Corsa 140 4-speed
65 Corsa 140 4-speed
66 Corsa 455 Toro V8
65 Monza 455 Toro V8
65 Monza 4DR 140 PG w/factory A/C
65 Monza 4DR EJ20T w/5-speed

User avatar
Scott Howey
Site Admin
Posts: 3650
Joined: Tue Nov 17, 2009 5:21 pm
Location: Hesperia, CA

Re: Can't select tthread I have already read?

Unread post by Scott Howey » Thu Sep 16, 2010 11:00 am

subsilver is actually a very old style and I don't think phpbb is keeping that one up to date anymore.

Prosilver is the new default for phpbb and should give you no problems. The reason I didn't use it for the default on this site is it is too commonly used in other forums and I like things to be unique, (one of the reasons I own a Corvair. :tu: ).
Scott

Post Reply

Return to “Site Improvement Suggestions”